Besplatna dostava iznad 100KM

WAYA FORTE probiotici 15 kapsula

17,80 KM

Waya Forte kapsule su probiotici koji uravnotežuju crijevnu mikrofloru, a namijenjene su za odrasle i djecu stariju od dvije godine.

Share:
SKU: 504452 Kategorija: Oznake: , ,

Koriste se kod uzimanja antibiotika, kod veće sklonosti probavnim tegobama (neredovita prehrana, infekcije izazvane rotavirusima, putovanja, svakodnevne brige, starenje) i kad je vjerojatnost probavnih tegoba veća (godišnje doba, veći broj oboljelih u okolini i sl.) te kad se probavne tegobe ciklički ponavljaju.

Sadrže mikroenkapsulirane mliječnokiselinske bakterije Lactobacillus rhamnosus GG, mikroenkapsuliranje pruža zaštitu i pet puta veće preživljavanje bakterija u probavnom sustavu (u usporedbi s oblikom bez zaštićenog postupka mikroenkapsuliranja) te osigurava stabilnost proizvoda tijekom čitavog roka trajanja.

Kapsule su želučanootporne, a ovojnica kapsula u cijelosti je biljna te se za djecu kapsula može otvoriti i sadržaj dati žličicom.

Ne sadrže alergene, gluten ni laktozu te su primjerene za alergičare i vegetarijance.

Način primjene: Uzima se jedna kapsula dnevno.

Sastav: Hidroksipropilmetil celuloza (E464), Lactobacillus rhamnosus GG (ATCC 53103), maltodekstrini, bojilo: titanov dioksid (E171)