Besplatna dostava iznad 100KM

SVR XERIAL 50 EXTREME krema za kurije oči i zadebljalu kožu na stopalima<<

33,00 KM

Krema za kurije oči, zadebljalu kožu i tvrde žuljeve na stopalima i rukama.

Krema protiv kurjih očiju i zadebljale kože i žuljeva na stopalima i rukama. Učinkovito preobražava suhu i zadebljalu kožu u samo 7 dana (potvrđeno kliničkim ispitivanjem). Djeluje na zadebljalu kožu na laktovima i dlanovima. Idealan proizvod za sportaše koji se bave ekstremnim sportovima, za maratonce, planinare i druge sportaše sa sklonošću stvaranja žuljeva prilikom treninga ili sportskih natjecanja.

Nema na zalihi

Share:

Krema s 50% čiste uree je intenzivan kerato – regulacijski tretman protiv tvrdih i bolnih zadebljanja kože i žuljeva na tabanima, stopalima, dlanovima, laktovima…idr. Zahvaljujući 50 %-tnoj koncentraciji čiste uree, proteaza kompleksu i aminokiselinama, uklanja žuljeve i kurje oči u 7 dana (potvrđeno kliničkim ispitivanjem). Sadrži visoku koncentraciju proteaza kompleksa i salicilne kiseline za duboko i učinkovito djelovanje. Nije prikladno za djecu mlađu od 3 godine. Bez mirisa i parabena.

Svakodnevno nanijeti na zahvaćeno područje dok se ne postigne željeni učinak. Ako se koristi kao popratni tretman, može spriječiti pojavu žuljeva. Također se može koristiti za žuljeve i zadebljalu kožu na rukama i laktovima. Nije prikladno za djecu mlađu od 3 godine.