Besplatna dostava iznad 100KM
  • Košara je prazna!

SVR SEBIACLEAR MICRO-PEEL

35,70 KM

Za osjetljivu mješovitu do masnu kožu sklonu aknama. Za lice, za odrasle. Pore, prištići, miteseri.

90%sastojaka prirodnog porijekla.

Losion protiv nesavršenosti koji odčepljuje pore, zaglađuje i obnavlja kožu. Sadrži 90% sastojaka prirodnog podrijetla: • Dvije kiseline: laktobionska kiselina, polihidroksialkanoat = nova generacija PHA, učinkovita je kao AHA, ali se puno bolje podnosi zahvaljujući velikoj molekularnoj masi koja sprječava duboko prodiranje u kožu. U kombinaciji sa salicilnom kiselinom, pročišćavaju i zaglađuju teksturu kože te smanjuju i ograničavaju pojavu novih nesavršenosti. • Niacinamid 4%: smiruje i smanjuje upale te pomaže u uklanjanju prištića. • Cink 1%: pročišćava kožu te trenutačno i dugotrajno regulira višak sebuma. Nekomedogeno. Ne peče za oči. Fiziološki pH. Rezultati dokazani pod dermatološkim nadzorom. Upotreba: nanijeti blazinicom ujutro i navečer na cijelo lice, posebno na mjesta s nesavršenostima. Može se nanositi i bez vate, izravno pomoću dlana ruke.

Nema na zalihi

Share:

SEBIACLEAR MICRO-PEEL
Za osjetljivu mješovitu do masnu kožu sklonu aknama. Za lice, za odrasle. Pore, prištići, miteseri.
Losion protiv nesavršenosti koji odčepljuje pore, zaglađuje i obnavlja kožu.

Sadrži 90% sastojaka prirodnog podrijetla:
• Dvije kiseline: laktobionska kiselina, polihidroksialkanoat = nova generacija PHA, učinkovita je kao AHA, ali se puno bolje podnosi zahvaljujući velikoj molekularnoj masi koja sprječava duboko prodiranje u kožu. U kombinaciji sa salicilnom kiselinom, pročišćavaju i zaglađuju teksturu kože te smanjuju i ograničavaju pojavu novih nesavršenosti.
• Niacinamid 4%: smiruje i smanjuje upale te pomaže u uklanjanju prištića.
• Cink 1%: pročišćava kožu te trenutačno i dugotrajno regulira višak sebuma.

Nekomedogeno. Ne peče za oči. Fiziološki pH.
Rezultati dokazani pod dermatološkim nadzorom.

Nanijeti blazinicom ujutro i navečer na cijelo lice, posebno na mjesta s nesavršenostima. Može se nanositi i bez vate, izravno pomoću dlana ruke.