Besplatna dostava iznad 100KM

SVR PALPEBRAL by Topialyse Umirujući gel za čišćenje osjetljivog područja oko očiju rok:12/23 popust -50%

14,70 KM

Pakiranje: 125 ml

Umirujući micelarni gel za čišćenje područja oko očiju, za suhe, osjetljive i nadraže kapke. 90% uklanja sve tragove šminkanja• 85%: odmornije oči • + 71%: umirenija koža *Samoprocjena 20 sudionika tijekom 21 dana dva puta dnevno. Minimalistička formula s 11 sastojaka koja sadrži samo ono što je neophodno za kombiniranje učinkovitosti i optimalne tolerancije. Obogaćen niacinamidom i hidratantnim sredstvom umiruje i održava kožnu barijeru dok uklanja šminku. Svježa i umirujuća tekstura gela uklanja šminku u jednom koraku. Nježno uklanja svu šminku, čak i vodootpornu, a da pritom ne iritira konturu očiju.

Nema na zalihi

Share:

SVR PALPEBRAL ČISTAČ OSJETLJIVOG PODRUČJA OKO OČIJU
Umirujući gel za čišćenje područja oko očiju, za suhe, osjetljive i nadražene kapke.

Minimalistička formula s 11 sastojaka koja sadrži samo ono što je neophodno za kombiniranje učinkovitosti i optimalne tolerancije. Obogaćen niacinamidom i hidratantnim sredstvom umiruje i održava kožnu barijeru dok uklanja šminku. Svježa i umirujuća tekstura gela uklanja šminku u jednom koraku. Nježno uklanja svu šminku, čak i vodootpornu, a da pritom ne iritira konturu očiju.

Testirano na izrazito osjetljivim očima pod dermatološkim i oftalmološkim nadzorom. Pogodno za osobe koje nose kontaktne leće.

Staviti malu količinu gela na blazinicu. Nanijeti na zatvoreno oko. Ostaviti nekoliko sekundi, a zatim obrisati bez trljanja. Može se koristiti i bez blazinice.