Besplatna dostava iznad 100KM

Rilastil SS D-clar SPF 50+ Tonirana njega, Light 40 ml

53,90 KM

Nježna emulzija za lice u boji, posebno dizajnirana za kožu s vidljivom, neželjenom hiperpigmentacijom. Obogaćen je posebnim Claritech kompleksom koji sprječava i smanjuje stvaranje tamnih, pigmentiranih mrlja (hiperpigmentacija). Sjena za toniranje daje koži ujednačen i ravnomjeran ten.

Share:
SKU: 22455 Kategorije: , , Oznake , , , , , ,

RILASTIL SUS D-CLAR LIGHT FOTOPROTEKTIVNA KREMA ZA UJEDNAČAVANJE TENA I ZAŠTITU OD SUNCA SPF 50+ UVB-UVA 40 ml

Nježna emulzija u boji za zaštitu od sunca, za lice, ima baršunastu teksturu i posebno je pogodna za kožu s vidljivom, neželjenom hiperpigmentacijom. Štiti kožu visokim zaštitnim faktorom, a dodatno je obogaćen posebnim Clartiech kompleksom, koji sprječava i smanjuje stvaranje tamnih, pigmentiranih mrlja (hiperpigmentacija). Sjena za toniranje skriva hiperpigmentaciju i daje koži ujednačen i ravnomjeran ten. Poboljšava elastičnost kože i sprječava starenje kože uzrokovano suncem. Također je prikladan kao temelj za šminkanje i formuliran je kako bi smanjio rizik od iritacije očiju.

ZNAČAJKE:

 • Mješavina fizikalnih i kemijskih filtera pružaju zaštitu od sunca u širokom rasponu UVB i UVA zraka.
 • SPF 50+
 • PPD 36,61
 • Vodootporan.
 • Obojena (svijetla).
 • Sprječava i smanjuje stvaranje tamnih, pigmentiranih mrlja (hiperpigmentacija), (CLARITECH kompleks).
 • Koži daje jednolik i ujednačen ten.
 • Povećava elastičnost kože (Schizandra Chinesis).
 • Formula koja smanjuje rizik od iritacije oka.
 • Sprječava starenje kože uzrokovano suncem i stvaranje opeklina, sunčanih pjega i osipa.
 • Hipoalergena.
 • Nekomedogeni.

PREPORUČENO ZA: kožu s hiperpigmentacijom. Fotozaštita u slučaju jakog sunčevog svjetla.

UPOTREBA: Prije upotrebe promućkati. Nanesite proizvod ravnomjerno na lice najmanje 30 minuta prije izlaganja suncu. Proizvod nanesite nekoliko puta kako biste održali zaštitu.

NE SADRŽI BOJE, DERIVATE ALKOHOLA I PŠENICE – VODOOTPORNO – NEKOMEDOGENO – HIPOALERGENO* – KLINIČKI I OFTAMOLOŠKI TESTIRANO-ISPITANO NA NIKAL,KOBALT,KROM,PALADIJ I ŽIVU**

*Sastav proizvoda minimalizira mogućnost alergija.

**Manje od 1 ppm. Manje količine mogu uzrokovati preosjetljivost kože.

SAMO ZA VANJSKU UPOTREBU – Ako proizvod uđe u oči, temeljito ih isperite vodom. Čuvati zatvoreno i zaštititi od topline.

UPOZORENJE ***: Nemojte se izlagati najtoplijim satima od 12 do 16 sati. Bebe i mala djeca se ne smiju  izlagati izravnoj sunčevoj svjetlosti, dodatno ih zaštitite nošenjem odjeće (kapa, majica, sunčane naočale,…). Pretjerano izlaganje suncu predstavlja ozbiljnu prijetnju vašem zdravlju, čak i kada koristite proizvod za zaštitu od sunca, nemojte se predugo zadržavati na suncu. Nanesite kremu za sunčanje prije izlaganja suncu, najmanje 2 mg/cm2, osobito nakon znojenja, kupanja ili brisanja ručnikom, ponovno nanesite i održavajte zaštitu nekoliko puta. Korištenje manje od preporučene količine značajno će smanjiti razinu zaštite. SAMO ZA VANJSKU UPOTREBU – U slučaju kontakta s očima, temeljito isperite vodom. Čuvati zatvoreno i zaštititi od vrućine.