Besplatna dostava iznad 100KM

Rilastil SS age repair zaštita od sunca SPF 50+ 40ml + Intense C Vitamin C serum 15ml PROMO

54,90 KM 43,92 KM

Rilastil SS Age repair SPF 50+ je brzoupijajuća krema za sunčanje za lice, pogodna za sve tipove kože, s visokim zaštitnim faktorom koji štiti kožu od opeklina, mrlja i osipa od sunca. Sadrži kompleks Agerepair koji ujedno sprječava i vidljivo smanjuje znakove fotostarenja (starenje uzrokovano UV zračenjem koje predstavlja čak 80% vanjskog starenja kože). Štiti kožu od oštećenja uzrokovanih UV zrakama, plavim svjetlom i infracrvenim zrakama.

Rilastil Intense C gel serum je koncentrat s 15% visokotehnološkog vitamina C, kojeg karakterizira lagana, svježa i svilenkasta tekstura. Dostupan je u bočici s kapaljkom od 30 ml.

3 na zalihi

Share:

Rilastil SS Age repair SPF 50+ je brzoupijajuća krema za sunčanje za lice, pogodna za sve tipove kože, s visokim zaštitnim faktorom koji štiti kožu od opeklina, mrlja i osipa od sunca. Sadrži kompleks Agerepair koji ujedno sprječava i vidljivo smanjuje znakove fotostarenja (starenje uzrokovano UV zračenjem koje predstavlja čak 80% vanjskog starenja kože). Štiti kožu od oštećenja uzrokovanih UV zrakama, plavim svjetlom i infracrvenim zrakama. Pogodan je i kao podloga za make-up. Sada dostupan s novom formulacijom s dodatkom ektoina, koji dodatno smanjuje znakove starenja i pruža dodatnu zaštitu od zračenja valne duljine visoke energije (HEVL).

U istraživanju, korištenjem Sun System Age Repair  obnavljajuće kreme, nakon 28 dana korištenja, površina bora smanjena je za 35%, a duljina bora za 20%.

Rilastil Intense C gel serum je koncentrat s 15% visokotehnološkog vitamina C, kojeg karakterizira lagana, svježa i svilenkasta tekstura. Dostupan je u bočici s kapaljkom od 30 ml.

ZA KOGA JE TO?
Pogodan je za sve uzraste i tipove kože (čak i za najosjetljiviju), a posebno je indiciran za:
•  umornu koža pod stresom zbog emocionalnih stanja, prekomjernog opterećenja, sezonskih promjena ili načina života (neuravnotežena prehrana, pušenje, prekomjerna izloženost ultraljubičastom zračenju itd.);
• kožu zahvaćenu oksidativnim stresom;
• atoničnu kožu s nedostatkom kolagena (fine linije i bore, sporija obnova stanica, dehidracija, blijedi ten);
• neujednačen ton kože.

KLJUČNE PREDNOSTI:
• suzbija pojavu bora,
• neujednačenu teksturu kože i znakove umora,
• odmah vlaži kožu i izgleda opuštenije sa smanjenim površinskim linijama i borama te blistavijim tenom.