Besplatna dostava iznad 100KM

Rilastil Difesa sterilna krema 50 ml

49,00 KM

Rilastil Difesa sterilna krema posebno je prikladna za osobe koje ne podnose konvencionalnu kozmetiku te su sklone alergijama i ekcemima.

– za sve osobe s alergijama, iritativnim ili alergijskim kontaktnim dermatitisom
– za oštećenu kožnu barijeru
– za kožu koja ne podnosi niti jedan drugi kozmetički proizvod
– intenzivno njeguje, vlaži i umiruje
– bez mirisa i konzervansa

Rilastil Difesa sterilna krema posebno je prikladna za osobe koje znaju imati iznenadne pojavu osjetljive i reaktivne kože, kao što su iritativni kontaktni dermatitis i alergijski kontaktni dermatitis. Zbog svog zaštitnog, umirujućeg, hidratantnog i omekšavajućeg djelovanja, potiče homeostazu kožne barijere, smanjuje svrbež, peckanje i druge tegobe. Osobito se preporučuje kod intolerancije na konvencionalnu kozmetiku te kod sklonosti alergijama i ekcemima. Sadrži pažljivo odabrane, ne toliko brojne sastojke.

Share:
SKU: 23716 Kategorije: , , , Oznake , , , , ,

KLINIČKA STUDIJA: Volonteri: 45 volontera, prosječne dobi 39 godina, od kojih je 13 imalo umjereni iritativni kontaktni dermatitis (DIC) ili alergijski kontaktni dermatitis, 16 umjereni suhi ekcem i 16 netolerantnu i reaktivnu kožu. Trajanje i način primjene: 28 dana (2x dnevno nanošenje Difesa sterilne kreme). • REZULTATI: – eritem smanjen za 82%, – smanjenje edema za 100%, – deskvamacija (ljuštenje) smanjena za 92%, – žuljevi smanjeni za 100%, – pukotine smanjene za 80%, – hiperpigmentacija (posljedica upale) smanjena za 50%.Dakle, u prosjeku su se klinički znakovi poboljšali za 84%. Zatezanje se smanjilo za 92%, peckanje za 91% i svrbež za 92%. U prosjeku su simptomi smanjeni za 91,6%. Vlažnost se u prosjeku povećala za 23%.

Preporučamo:
za sve tipove kože, čak i za najosjetljiviju,
za intenzivan tretman dehidrirane kože.

Upute za uporabu Difesa sterilne kreme:
Nanesite na područja koje je potrebno tretirati ujutro i navečer ili po potrebi.
Nakon upotrebe dozator temeljito očistite i zatvorite priloženim čepom.
Može se koristiti samostalno ili uz farmakološku terapiju.

50ml