Besplatna dostava iznad 100KM
  • Košara je prazna!

PHARMAS Hartikol kapsule za održavanje normalne razine kolesterola

23,20 KM

Hartikol je dodatak prehrani za održavanje normalne razine kolesterola u krvi.

Hartikol je jedini proizvod na našem tržištu koji osim fermentirane crvene riže, u svom sastavu sadrži i ekstrakt lista artičoke za još bolje djelovanje. Monakolin K uspješno snižava koncentraciju kolesterola i triglicerida u krvi pacijenata.

Kolesterol, kao vrsta masnoće prisutna u svakoj živoj stanici, ključan je čimbenik u metaboličkim procesima. Ipak, ako se razina poveća može postati rizični faktor razvoja kardiovaskularnih bolesti. Hartikol je dodatak prehrani čije posebno djelovanje djeluje u samo jednoj kapsuli dnevno. Ne sadrži alergene, gluten ni laktozu.

Share:

Način primjene: 1 kapsulu dnevno, uzeti nakon zadnjeg obroka s pola čaše tekućine. U slučaju pojave neželjenih učinaka, posavjetujte se s liječnikom ili ljekarnikom.

Pozitivna svojstva crvene riže u borbi protiv visoke razine kolesterola dugo su poznata i primjenjivala su se već u drevnoj Kini. Egipćani su u istu svrhu koristili artičoku. Hartikol je jedini proizvod koji je ta znanja i svojstva prirodnih proizvoda spojio u jedno.