Besplatna dostava iznad 100KM
  • Košara je prazna!

PEDIAKID Napitak u vrećicama protiv mučnine, A10

25,00 KM

Pomaže u sprječavanju mučnine i povraćanja kod djece.

Dodatak prehrani napravljen od đumbira, nane, žalfije, čička, limuna, narandže i magnezijuma.

  • Ekstrakti đumbira za borbu protiv mučnine i povraćanja
  • Pepermintžalfija i čička za poboljšanje probave

Tečni štapići spremni za piće u pokretu. Za lakšu potrošnju na putovanju.

Djeca su često podložna mučnini i povraćanju tokom putovanja (automobil, avion, brod, autobus…). PEDIAKID® Mal des transports formula je dizajnirana da lako odgovori na ovaj problem koji se ponavlja. Svi aktivni sastojci su 100% prirodnog porijekla. Đumbir je poznat po smirivanju mučnine, dok menta, žalfija i čičak poboljšavaju probavu. PEDIAKID® Mal des transports  je u obliku tečnog štapića koji ga čini lakim za nošenje i upotrebu u pokretu. Osim toga, njegova prirodna aroma limuna čini ga ukusnim za djecu. 

Sastojci:  Agavin sirup 40%, prebiotička bagremova vlakna Fibregum® 15%, hidroglicerinirani biljni ekstrakt 7,5% (voda, biljni glicerin, moj, narandža, limun, đumbir, žalfija, čičak), prirodne arome uključujući limun sa drugim prirodnim aromama, kiselost regulator: limunska kiselina, konzervans: kalijum sorbat, magnezijum glukonat.
Bez glutena.

Pakovanje: 10 tekućih štapića – s okusom limuna.

Primjena:  Uzmite 1 štapić prije polaska i jednom ili dvaput u toku vožnje ovisno o dužini putovanja. Ne izazivaju pospanost. Mogu ga koristiti i odrasli stariji od 15 godina.

Upozorenja:  Čuvati van domašaja djece. Štiti od vrućine i vlage. Povezati se sa uravnoteženom i zdravom ishranom. Izričito se savjetuje da se ne prekorači preporučena dnevna doza. Najbolje prije isteka roka trajanja. Čuvati u frižideru i koristiti u roku od 30 dana nakon prvog otvaranja.

Share:
SKU: 22371 Kategorija: Oznake: , , ,