Besplatna dostava iznad 100KM

Novexpert Ulje Za Čišćenje 5 Omega 150ml

53,10 KM

Jednadžba je jednostavna: proizvod za njegu kože koji vam daje više (sredstvo za uklanjanje šminke, sredstvo za čišćenje, protiv zagađenja, hidratacija i zaglađivanje …) tako da možete činiti manje na licu (u samo jednom nanošenju – uključena je i pamučna krpica za lice *).

Share:

Nemate vremena koristiti nekoliko proizvoda u vašoj rutini njege lica, sredstvo za uklanjanje šminke, sredstvo za čišćenje lica, hidratantnu kremu, anti age kremu…

Laboratoriji Novexperta predlažu novi, brz i jednostavan ritual. Jedan jedini korak, 4 učinka.

1 / Sredstvo za uklanjanje šminke i sredstvo za čišćenje lica: Ulje za čišćenje s 5 Omega uklanja sve vrste šminke (dugotrajnu, vodootpornu…) s lica, očiju i usana. U jednom jedinom nanošenju eliminirano je 98% zagađivača **!

2 / Zaglađivanje i hidratacija: 8 sati nakon čišćenja učinak 5 omega na vaše lice još traje,  dugotrajna hidratacija: + 29% tijekom 4 sata – + 16% tijekom 8 sati ***

* 100% pamučna maramica, pere se na 40 °C i može se ponovo upotrebljavati.

** Ispitivanje koje je proveo neovisni laboratorij – 10 ispitanika – Analiza slike – Rezultat nakon jednog nanošenja Ulja za čišćenje s 5 Omega.

**** Ispitivanje koje je proveo neovisni laboratorij – Korneometrijska mjerenja – 10 ispitanika – Rezultat nakon jednog nanošenja Ulja za čišćenje s 5 Omega.

Za svakodnevnu upotrebu: nanesite nekoliko kapi ulja za čišćenje s 5 omega na jednu stranu navlažene maramice. Skinite šminku s cijelog lica i završite s očima. Drugom stranom krpice uklonite višak šminke.

 

DODATNO

Za večernje uklanjanje šminke: nanesite nekoliko kapi ulja za čišćenje sa 5 omega na suhe ruke. Izmasirajte lice i završite s očima. Emulgirajte lice bistrom vodom, a zatim temeljito isperite. Uklonite višak šminke navlaženom maramicom