Besplatna dostava iznad 100KM

Novexpert RADIANCE Lifting za područje oko očiju

78,50 KM

Njega za područje oko očiju kroz dan i noć. Tijekom dana pruža trenutni učinak podizanja (trenutno djelovanje), a noću djeluje protiv znakova starenja i zaglađuje kožu (dugoročno djelovanje).

Nema na zalihi

Share:

Njega za područje oko očiju je vrlo bitna… Zašto? Zato što se na tom području najviše vidi umor i naše zdravstveno stanje. I otkriva prve znakove starenja kože (bore oko očiju). Dakle, ne postoji druga mogućnost. Mjere se moraju poduzeti odmah za dugotrajan efekt.

Dva su različita laboratorijska tima dobili svoje specifične zadatke. Jedan je radio na identifikaciji aktivnih sastojaka s trenutnim učinkom i kompatibilnosti s osjetljivom kožom područja oko očiju. Drugi je bio zadužen za odabir anti-age sastojaka koji imaju dugoročnu učinkovitost, a da su ujedno prikladni za osjetljivu kožu ovog dijela lica.

Rezultat? Cilj je u potpunosti ostvaren! Jedan proizvod koji osigurava trenutni lifting učinak i dugoročno zaglađenu kožu!

Nježno nanesite malu količinu proizvoda na donji kapak, počevši od unutarnjeg prema vanjskom kutu očiju. Možete odmah nanijeti šminku kako biste zadržali učinak zatezanja.

Učestalost primjene: ujutro i/ili navečer.

 

DODATNO

U slučaju jutarnje natečenosti… nježno masirajte otečena područja slatkim bademovim uljem. Dok su vam oči zatvorene, masirajte kožu 2 minute malim prstom, od unutarnjeg do vanjskog kuta očiju. Sve što trebate su 2 do 3 kapi proizvoda. Ova će radnja pomoći uklanjanju vode iz natečenog područja. Pokazalo se kao vrlo učinkovita metoda. Zatim isperite hladnom vodom ili nastavite s rutinom čišćenja (micelarna voda, mlijeko za čišćenje itd.).

Završite primjenom Radiance Lifting za područje oko očiju pohranjenog u hladnjaku za dodatni osvježavajući učinak.