Besplatna dostava iznad 100KM
  • Košara je prazna!

Novexpert Purifyng Gel 30ml

54,70 KM

2002.godine, tim znanstvenika otkrio je zajednicu u jugoistočnoj Aziji koja nema nepravilnosti na koži. Inspiriran ovim zapanjujućim otkrićem, Laboratorij Novexpert razvio je novu generaciju proizvoda za njegu kože koja:

  • djeluje na uzroke i posljedice nepravilnosti
  • nudi cjelovito rješenje za kožu odraslih: Anti-age i uklanja nečistoće (2-u-1).
Share:
SKU: 506867 Kategorije: , , , Oznake: , , ,

U jednom trenutku svi smo pomislili:” Kada navršim 30, riješit ću se akni i napokon imati prekrasnu čistu kožu”! Na žalost, dokazi tvrde suprotno: nepravilnosti su još uvijek prisutne. Zašto i dalje nastaju u odrasloj dobi? To je pitanje koje znanstvenici istinski žele riješiti, pogotovo jer ovaj problem pogađa gotovo 40% odraslih.*

Naša “moderna” prehrana zaslužna je za povećani nastanak molekule IGF-1 u koži, a koja dokazano uzrokuje pojavu nepravilnosti.

Ovo je saznanje inspiriralo laboratorij Novexpert da u njegu problematične kože uključi ciljane “anti IGF-1” sastojke i da tako razvije Anti-Age proizvod s 2 u 1 djelovanjem!

Nanesite ga tapkanjem na cijelo lice i umasirajte kružnim pokretima prema gore. Dovoljna je mala količina proizvoda. Pričekajte 5 minuta prije nanošenja šminke.

Učestalost upotrebe: Jednom ili dvaput dnevno (ujutro i/ili navečer).

 

DODATNO

Mijenjajte svoje rituale za njegu lica u skladu s godišnjim dobima i/ili tijekom putovanja:

  • Zimi (ili u suhoj klimi): koristite Trio Cink Fluid
  • Ljeti (ili u vlažnoj klimi): koristite Trio Cink Gel

Može se koristiti i lokalno (čelo, područje oko usana itd.).