Besplatna dostava iznad 100KM

Novexpert Cink vodica u spreju

19,30 KM

Trio Cink vodica u spreju zahvaljujući efektu dubinskog čišćenja, umirivanja i matiranja, zauzima posebno mjesto među proizvodima za čišćenje i njegu kože. Za razliku od ostalih proizvoda, može se koristiti više puta dnevno, za različite namjene.

Share:
SKU: 506777 Kategorije: , , , Oznake , , , ,

Svi oni koji imaju nepravilnosti na koži znaju da se borba protiv akni brzo može pretvoriti u opsesiju. Postoje načini da se takvo ponašanje izbjegne, ali da se istovremeno motivacija za čistom kožom nastavi. Prekomjerna upotreba dermatoloških i kozmetičkih proizvoda pritom nije rješenje. Ono što trebamo jest zamijeniti svaki proizvod u našoj dnevnoj kozmetičkoj rutini ciljanim proizvodima protiv nepravilnosti kože prirodnog podrijetla.

Novexpert je razvio formulu Trio Cink vodice u spreju namijenjene takvom tipu kože, pogodne za korištenje više puta dnevno u različite svrhe.

Ova pročišćena formula s jednostavnom primjenom garantira trenutno djelovanje na kožu sklonu nepravilnostima. Borite se protiv opsesije aktivnim djelovanjem!

Držite 30 cm od lica, zatvorite oči i 2 do 3 puta poprskajte lice. Ostavite da djeluje 10 sekundi, a zatim osušite. Može se koristiti:

  • kao tonik nakon čišćenja kože
  • za trenutno matiranje
  • za osvježenje kože
  • kao fiksator šminke

 

DODATNO

Trio Cink vodica u spreju može se koristiti u bilo koje doba dana za trenutno čišćenje i matiranje kože bez efekta isušivanja. Sve to napravite za 16 sekundi: Prskajte 3 sekunde, ostavite 10 sekundi da djeluje i lagano osušite još 3 sekunde.