Besplatna dostava iznad 100KM
  • Košara je prazna!

Novexpert BOOSTER SERUM S HIJALURONSKOM KISELINOM

113,30 KM

Hijaluronska kiselina, najbitnija molekula odgovorna za mladolik izgled vaše kože, zaslužila je proizvod koji odgovara njenoj učinkovitosti. Misija je ostvarena ovim ultra hidratantnim serumom koji uklanja znakove starenja te daje volumen vašem licu.

Share:

Priča o Booster Serumu s hijaluronskom kiselinom (HA) započela je prijedlogom jednog od naših dermatologa. Nakon svake injekcije hijalurona, ovaj liječnik je običavao aplicirati malu količinu proizvoda direktno na kožu pacijenta. Ta neobična praksa poboljšala je učinak samih injekcija.

Ovu uspješnu inicijativu Novexpert Laboratorij pretvorio je u istraživački projekt. 3 godine kasnije Booster Serum s HA postao je neizostavna preporuka u njezi protiv starenja kože temeljenoj na hijaluronskoj kiselini.Uspjeh Booster Seruma nije nikako ovisio samo o jednoj publikaciji ili marketinškoj kampanji. Primjena Boostera započela je kao tajna, a danas je njegova primjena opće poznata činjenica, zahvaljujući stručnjacima medicinske kozmetike koji su postupno dizali osviještenost o ovom visoko specijaliziranom proizvodu.

Karakteristike:

Vrlo visoka koncentracija HA (1,6% hijaluronske kiseline).

4 veličine HA koje se međusobno nadopunjuju i pojačavaju ukupno djelovanje.

Ekstrakt prirodnog podrijetla sa zadivljujućom sposobnošću stimuliranja sinteze HA u koži.

Nadimak mu je: “zračni jastuk” vaše kože nakon noćnih izlazaka