Besplatna dostava iznad 100KM
  • Košara je prazna!

MUSTELA STELATOPIA EMOLIENT BALZAM 200ML

36,20 KM

 SUHA KOŽA SKLONA EKCEMU, Obnavlja udio lipida u koži, Umiruje svrbež i iritacije.

Share:
  • STELATOPIA balzam je posebno oblikovan za iznimno suhu kožu i kožu sklonu ekcemu. Obnavlja udio lipida i umiruje kožu inovativnom kombinacijom sastojaka prirodnog porijekla:
  • Osjećaji svrbeža i iritacija su umireni od prvog nanošenja zahvaljujući hranjivoj i zaštitnoj teksturi balzama i oleodestilatu suncokreta, patentiranom aktivnom sastojku prirodnog porijekla.
  • Lipidi u koži su obnovljeni djelovanjem Aktivne Relipidacije, patentiranog procesa koji prirodno stimulira proizvodnju lipida koji sačinjavaju zaštitnu kožnu barijeru koja ne funkcionira pravilno u koži sklonoj ekcemu. Čak i najsuša koža je intenzivno nahranjena, te su joj vraćeni mekoća i podatnost.
  • Zahvaljujući glatkoj i baršunastoj teksturi STELATOPIA balzam pruža trenutačan osjećaj ugode čak i najsušoj koži. Lako se upija u kožu, intenzivno hrani i umiruje ju. Koža je podatna i meka.

NAČIN UPOTREBE: Nanesite ujutro i navečer na čistu i suhu kožu tijela i lica. Umasirajte kako bi se bolje upio. Ne nanosite na otvorene lezije.
Kako biste optimizirali djelovanje proizvoda, kao nadopunu koristite ostale proizvode STELATOPIA linije.

PAKIRANJE:  200 ml.