Besplatna dostava iznad 100KM

Mustela BIO ORGANIC Univerzalni Balzam 75 ml

33,60 KM

Mustela BIO Universal Balm 75ml hrani, vlaži, umiruje i štiti najsuše dijelove kože na tijelu od novorođenčadi do odraslih.
Naime, ovaj melem se može koristiti kod novorođenčadi i svih članova njihove obitelji. To je zato što ovaj proizvod obnavlja, hrani i štiti suhu do vrlo suhu kožu, a da je ne ostavlja ljepljivom ili masnom. U tom smislu, područja kao što su lice, usne, šake, stopala, pa čak i laktovi vidljivo su popravljena, mnogo glatkija, a također i blistava.
Uz sve to, kako bi se osigurala što veća sigurnost novorođenčadi, ovaj veganski balzam ne sadrži parfeme, a njegova boja i aroma su u potpunosti od prirodnih sastojaka. I u tom smislu, asortiman Mustela BIO želi smanjiti utjecaj na okoliš. Stoga njegovi 100% prirodni sastojci s organskim certifikatom u kombinaciji s biorazgradivim vlaknima koja se mogu kompostirati smanjuju takve učinke.
Ipak, što se tiče sastava, ovaj balzam obogaćen je s tri različita, ali komplementarna ekstrakta avokada. Uglavnom, sva tri pomažu hraniti kožu, umiruju sve neugodne osjećaje uzrokovane suhoćom, omekšavaju i štite kožu. To je također moguće jer ovaj proizvod koristi cijeli avokado od njegove kore, od pulpe do koštice. Sve u svemu, ovaj ekološki prihvatljiv balzam čini čuda za suhu kožu od novorođenčadi do odraslih.

NAČIN PRIMJENEMustela BIO Universal Balm 75ml koristi se za područja kao što su lice, usne, vrat, ruke, šake, laktovi ili koljena. Na lice nanesite ovaj balzam kao svoju uobičajenu hidratantnu kremu. Ponovno nanesite kad god je potrebno.

KOLIČINA75 ml

Share: