Besplatna dostava iznad 100KM

MEDEX Gelée royale junior ampule 10 bočica x 9 ml

35,50 KM

Matična mliječ s prirodnim vitaminima više je od samog prirodnog štita imunološkog sustava djece. Djeca su oduševljena okusom, a roditelji njenom učinkovitom preventivnom zaštitom.

Share:
SKU: 503427 Kategorije: , Oznake: , ,

Matična mliječ s prirodnim vitaminima više je od samog prirodnog štita imunološkog sustava djece.

Djeca su oduševljena okusom, a roditelji njenom učinkovitom preventivnom zaštitom.

Uz zaštitu nudi i više energije i pridonosi boljoj koncentraciji djece.

Proizvod Gelée royale junior Medex je razvio posebno za djecu.

Sadrži 250 mg matične mliječi u jednoj bočici, prirodne vitamine C i E, te prirodni beta karoten.

Vitamini su pažljivo izabrani i prilagođeni potrebama djece. Vitamin C doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava i smanjenju umora i iscrpljenosti, vitamin E doprinosi zaštiti stanica od oksidativnog stresa (djeluju kao antioksidant), vitamin A doprinosi normalnoj funkciji imunološkog sustava, te u očuvanju vida.

Gelée royale junior slasnog je okusa, a zbog jake narančaste boje, koja je posljedica sadržaja prirodnog beta karotena, privlačan je i na pogled.

Izbirljivost djece odsada više neće biti razlog za uzimanje proizvoda punih bojila i umjetnih aroma, jer djeca Gelée royale junior obožavaju. Ponudite im ga prije punovrijednog doručka, kao nagradu za pravovremeno ustajanje ili skupa s njima »nazdravite« novom danu i pri tome za sebe odaberite jedan od proizvoda Gelée royale za odrasle.

Proizvod je u bočicama koje su sigurne i jednostavne za uporabu, a istovremeno čuvaju i osiguravaju kvalitetu sastojaka proizvoda.

Sastojci

Voda, emulgator: sorbitolni sirup, svježa matična mliječ 2,5%, sok acerole u prahu (prirodni vitamin C), sojino ulje (prirodni vitamin E, α-tokoferil acetat), beta-karoten u prahu (prirodni provitamin A), eterično ulje limuna.

Matična mliječ
Matična mliječ ili gelée royale najdragocjeniji je dar pčelinje košnice. Proizvode je mlade pčele hraniteljice u dobi od 5 do 12 dana i njome čitav život hrane pčelinju kraljicu – maticu, koja se brine za preživljavanje vrst. Matica je genetski posve jednaka drugim pčelama, ali je zbog hranjenja samo matičnom mliječi gotovo dva puta veća od pčela radilica, preživi čak 15 rodova pčela i u košnici je jedina spolno razvijena. Smatra se najplodnijim bićem na planetu jer na dan izleže i do 3000 jajašaca, čija ukupna masa prelazi njezinu vlastitu. U starom su Egiptu matičnu mliječ koristili još faraoni koji su je nazivali »hranom za bogove«, a danas znamo da se njezina izuzetnost temelji na sadržaju jedinstvene nezasićene masne kiseline 10 HDA (10-hidroksi-2-decenska kiselina) koja se u prirodi nigdje drugdje ne može naći. Sadržaj 10 HDA važno je mjerilo kvalitete matične mliječi, stoga smo u Medexu njezinu vrijednosti u proizvodima standardizirali i tako osigurali njihovu stalnu kvalitetu.

Vitamin C
Vitamin C ima ulogu u funkciji imunološkog sustava i pridonosi smanjenju umora i iscrpljenosti.

Vitamin E
Vitamin E ima ulogu u zaštiti stanica od oksidativnog stresa.

Vitamin A
Vitamin A ima ulogu u funkciji imunološkog sustava te pri očuvanju vida.