Besplatna dostava iznad 100KM
Popusti u Cvitu!

M.E.V. FELLER ARTROPAN TABLETE A 60 rok:9/23 popust 50%

19,70 KM

M.E.V. Feller Artropan su dodatak prehrani koji sadržava glukozamin sulfat, metilsulfonilmetan, kondroitin sulfat i kolagen koji pridonose zdravlju zglobova i hrskavica.

  • Artropan doprinosi obnovi hrskavice, olakšanju pokretljivosti zglobova i smanjenju boli i ukočenosti.
  • Glukozamin je strukturni dio hrskavice, sudjeluje u sintezi makromolekula koje čine zglobnu tekućinu, ligamente i mišiće.
  • Kolagen je najvažniji strukturni protein u vezivnom tkivu. Daje gustoću i čvrstoću vlaknima, fleksibilnost ligamentima i tetivama te je nužan za zaštitu zglobova.
  • Glavni sastojak hrskavice je kondroitin koji sudjeluje u izgradnji vezivnoga tkiva u cijelome organizmu. Kondroitin štiti hrskavicu od istrošenosti i potiče njezin nastanak, a ujedno sudjeluje u dovođenju tekućine u hrskavicu. Istrošenost hrskavice česta je ponajprije kod starijih ljudi i sportaša.
  • sastojci u preporučenoj dnevnoj dozi (2 tablete)

1 na zalihi

Share:

Glukozamin sulfat   1000 mg

Metilsulfonilmetan (MSM)   266,66 mg

Kondroitin sulfat   200 mg

Kolagen   200 mg

Kompleks bioflavonoida citrusa   200 mg

Ekstrakt korijena đumbira (Zingiber officinale) /20:1/   10 mg

(ekvivalentno 200 mg korijena đumbira)

  • Upozorenje: Ne preporučuje se trudnicama, dojiljama i osobama alergičnim na rakove i proizvode od rakova te morske školjke. Osobe koje uzimaju lijekove ili imaju posebna medicinska stanja prije konzumiranja moraju se posavjetovati s liječnikom.

NAČIN UPOTREBE: uzeti dvije tablete dnevno, uz obrok.

PAKIRANJE: 60 tableta