Besplatna dostava iznad 100KM

LANSINOH NaturalWave® dude za bočice

11,50 KM

Na temelju 50-godišnjih istraživanja, naše NaturalWave® dude za bočice dizajnirane su tako da potiču iste peristaltičke pokrete jezikom koje bebe koriste na grudima.

Tako se smanjuju problemi prijelaza s bočice natrag na prsa i potiče dobar oralni razvoj.

Share:
SKU: N/A Kategorija: Oznake: ,
 • Bez bisfenola A i bisfenola S.
 • Klinički dokazano umanjuje probleme prijelaza s dojenja na grudima na hranjenje iz bočice.
 • Potiču prirodan oralni razvoj.
 • Bebi omogućuju jednostavan prijelaz s dojenja na grudima na hranjenje iz bočice i obrnuto.
 • Air Ventilation System smanjuje dotok zraka – mogućeg uzročnika kolika ili ispljuvka.
 • Temeljeno na 50 godina istraživanja.
 • 100% od silikona, mekane i fleksibilne za brzo i jednostavno prihvaćanje.50 godina opsežnih istraživanja pokazalo je da način sisanja kod beba sadrži tri ključna koraka: prihvaćanje dojke, peristaltičko kretanje jezikom (u kojem se jezik bebe kreće valovito) i gutanje.

  Također je postalo jasno da beba treba biti u mogućnosti izvoditi peristaltičke pokrete jezikom kako bi se potaknuo prirodan oralni razvoj i razvoj čeljusti.

  NaturalWave® dude za bočice posebno su dizajnirane s ovim na umu kako bi beba mogla oponašati iste pokrete jezikom i lako se prebaciti s grudi na bočicu te ponovo natrag. Kao i sa svim Lansinoh proizvodima, NaturalWave® duda za bočice kreirana je tako da mamama omogući dugotrajnije dojenje dajući im slobodu izdajanja i hranjenja mlijekom sa smanjenim rizikom problema s prijelazom s dojenja na hranjenje iz bočice.

  Lansinoh NaturalWave® dude za bočice klinički dokazano potiču ovaj prirodni način hranjenja.

   

  Važna napomena: Preporučujemo da bebu prvih 6-8 tjedana hranite isključivo dojenjem na grudima kako biste uspostavili obrazac dojenja prije uvođenja bočice.

Veličina

Slow Flow, Medium Flow, Fast Flow