Besplatna dostava iznad 100KM

LANSINOH Jastuk za dojenje

42,70 KM

Lansinoh jastuk za dojenje za udobnost majke i djeteta.

Naš jastuk za dojenje omogućuje majci da prirodno primakne bebu grudima kako bi dojila, umjesto da se naginje, što je idealno za pozicioniranje, pravilno prihvaćanje dojke i izbjegavanje boli u leđima.

Share:
Kategorije: , Oznake: , ,
  • Ugodno pozicioniranje bebe i majke za podršku tijekom dojenja.
  • Pomaže s udobnim smještanjem, pravilnim dojenjem i hranjenjem.
  • Kompaktan i prenosiv – za jednostavno hranjenje kod kuće ili na putu.
  • Savršen za dojenje nakon poroda carskim rezom.
  • Dizajnirala mama koja doji.Lansinoh jastuk za dojenje je udoban i prenosiv jastuk koji pomaže pronaći pravi položaj za dojenje. Uz stavljanje jastuka na ruku, umjesto oko struka, promišljeni dizajn savršen je za dojenje nakon poroda carskim rezom. Jedna veličina odgovara svim bebama.Naš jastuk za dojenje omogućuje majci da dijete prirodno primakne grudima umjesto da se naginje. Ovo je idealno za pozicioniranje, pravilno dojenje i izbjegavanje boli u leđima. Jastuk za dojenje moguće je koristiti na više načina.Kao malen i lagan jastuk za dojenje, idealan je za suvremene majke i korištenje kod kuće i na putu.

    Lansinoh jastuk za dojenje periv je u mašini za veš na 40 ℃. Sušite položeno i ne koristite izbjeljivač, ne čistite u kemijskoj čistionici i ne peglajte. Navlaka: 100% pamuk; podstava i ispuna: 100% poliester.