Besplatna dostava iznad 100KM
  • Košara je prazna!

Laboratorios BABÉ Essential Care Pediatric Kit

80,00 KM

GEL ZA KUPANJE 500 ml Sindet baza za kupane koja izbjegava iritaciju očiju. Vrlo blagi gel za kupanje, savršen za svakodnevno čišćenje osjetljive kože bebe i djeteta. Njegova nježna formula poštuje i održava prirodnu vlagu i zaštitu. Njegova formula SYNDET čisti, a da ne napada kožu mališana. Pruža mekoću i svježinu. Dermatološki i pedijatrijski ispitano.
HIDRATANTNO MLIJEKO ZA TIJELO 500 ml S posebnim BABÉ kompleksom za njegu beba. Losion za tijelo, savršen za svakodnevnu njegu i hidrataciju kože bebe i djeteta. Njegova fluidna tekstura olakšava upijanje. Sadrži Kokum maslac koji pomaže u održavanju i jačanju prirodne zaštitne funkcije kože. Ima trenutno umirujuće i hidratantno djelovanje te je pogodan za masažu kože djeteta nakon kupke. Daje osjećaj dobrobiti i udobnosti nježnoj i osjetljivoj koži mališana. Dermatološki i pedijatrijski ispitano.
ULTRA NJEŽNI ŠAMPON 200 ml Ne peče za oči. Čisti, njeguje i nježno štiti vlasište i kosu mališana, donoseći mekoću i sjaj zahvaljujući regeneratoru za kosu. Njegov pH prilagođen je području suzenja, izbjegavajući iritaciju i olakšavajući vrijeme kupanja. Dermatološki i pedijatrijski ispitano.
KREMA ZA PELENSKI OSIP 100 ml Pomaže u trenutnoj zaštiti osjetljive kože dječje stražnjice. Umiruje crvenilo kože uzrokovano pelenom i pogoduje njenom obnavljanju. Sadrži ulja isključivo biljnog porijekla. Dermatološki i pedijatrijski ispitano. ”

GEL ZA KUPANJE Za svakodnevnu primjenu. Nanesite na mokru kožu te potom obilno isperite vodom.
HIDRATANTNO MLIJEKO ZA TIJELO Za svakodnevnu primjenu. Nanesite laganom masažom do potpune apsorpcije.
ULTRA NJEŽNI ŠAMPON Nanesite na mokro vlasište laganom masažom. Ostavite nekoliko minuta a potom temeljito isperite vodom.
KREMA ZA PELENSKI OSIP Nanesite tanki sloj na bebinu čistu i suhu stražnjicu svaki put kod promjene pelena.

Share: