Besplatna dostava iznad 100KM
  • Košara je prazna!

La Roche-Posay Anthelios UV Mune 400 tonirani fluid SPF0, 50ml

42,80 KM

La Roche-Posay Anthelios UVMune 400 fluid bez mirisa SPF50+ sastoji se od kreme za sunčanje visoke zaštite koja je savršena za lice osjetljive i reaktivne kože.

U tom smislu, ova izuzetno fluidna krema za sunčanje ima ultra otpornu formulu koja postaje nevidljiva na koži. Na ovaj način ne morate da brinete ni o čemu jer vaše lice ne dobija bijele mrlje. S druge strane, ni voda, ni znoj, ni sam pijesak neće učiniti vašu kožu nezaštićenom.

Njegova otporna, neljepljiva tekstura bez napora prijanja na kožu, poštujući svaki sloj i dugo traje. Povrh svega, ova dermatološki i oftalmološki testirana formula bez mirisa čini je savršenom za sve tipove kože, čak i za najosjetljiviju.

Ovaj fluid za sunčanje štiti kožu od UVA i UVB zraka, kao i sprječava oštećenja uzrokovana infracrvenim zrakama i zagađenjem.

Glicerin pomaže hidratizirati i hraniti kožu odmah nakon prve primjene. La Roche-Posay Anthelios UVMune 400 fluid ima kompoziciju koja poštuje ekosistem morskog života i ima minimalan uticaj na životnu sredinu.

MEXORYL 400 – Vrhunski i ekskluzivni UV filter, efikasno štiti od ultradugih UVA zraka, koji se smatraju među najpodmuknijim za kožu.

NETLOCK tehnologija je ekskluzivni sistem koji stvara zaštitni homogeni film na površini kože, uspješno je štiti od izlaganja suncu. Ova tehnologija osigurava optimalnu zaštitu, otpornost na vlagu i laganu konzistenciju.

Glicerin izvlači vlagu iz vazduha i vezuje je za kožu, održavajući je vlažnom i zaštićenom od izvora iritacije iz okoline.

  • Tekstura: fluid-krema
  • Problemi sa kožom: izlaganje suncu, suhoća, osjetljivost, atopična koža
  • Vrijeme primjene: prije i za vrijeme izlaganja suncu
  • Starost: 13+
  • Tip kože: svi tipovi, uključujući i atopičnu kožu

Glavne prednosti: Nudi visok nivo zaštite od sunca, nježna formula ne iritira osjetljivu kožu, antioksidativno djelovanje, obnavljajući efekat.

Pakovanje: 50ml

Primjena: Prije upotrebe dobro promućkati. Nanesite La Roche-Posay Anthelios UVMune 400 Shaka fluid SPF50+ prije izlaganja suncu na kožu lica i tijela. Ponovo nanesite često i obilno uz maksimalnu zaštitu, posebno nakon tuširanja, plivanja ili sušenja ručnikom.

100 na zalihi

Share: