Besplatna dostava iznad 100KM
  • Košara je prazna!

JADRANKINA FORMULA Magnezij klorid otopina u spreju 100ml

27,40 KM

Magnezij klorid u obliku otopine rješenje je za brzo i ciljano opuštanje mišića jednostavnom primjenom u obliku spreja.

Magnezij je jedan od najvažnijih minerala, a njegov nedostatak u organizmu, jedan je od rizičnih faktora za razvoj mnogih oboljenja. Ovaj nam je mineral ključan za zdravlje kostiju i zubi, za pravilan rad srca, zaštitu krvnih žila i prevenciju povišenog tlaka. Također, njegov je unos vrlo važan u današnjem užurbanom životu, jer sprečava kronični umor, podiže energiju, suzbija jake migrene, nesanicu i brojne tegobe.

Share:

Za sportaše, magnezij na neki način možemo nazvati i mineralom sportske uspješnosti. On je ključan za stvaranje energije kod sportskih napora i idealan za suzbijanje upala mišića i grčeva nakon intenzivne tjelesne aktivnosti.

Magnezijev klorid iz linije proizvoda Jadrankine otopine, također odlikuje i visok stupanj apsorpcije, jer se proizvod nanosi na kožu, u obliku spreja, a eterična ulja koja su sastavni dio proizvoda, sprečavaju upalu kože prilikom nanošenja. Posebno je pogodan za sve osobe koje su podložne želučanim tegobama pri oralnom unosu magnezijevog klorida. Ovaj je proizvod sredstvo opće namjene.

Način primjene: Pošpricati ravnomjerno listove, trbuh, prepune, zglobove.

Pakiranje: 100 ml