Besplatna dostava iznad 100KM
  • Košara je prazna!

Goodwill Cartinorm BIOcollagen Vrećice, a20

56,80 KM

Prašak za oralni rastvor. Dodatak ishrani sa zaslađivačima sa ukusom pomorandže, limuna i ananasa.
Cartinorm® + BIOcollagen je jedinstvena formula koja sadrži glukozamin-sulfat, hondroitin-sulfat, Fortigel ® bioaktivni pepidi kolagena i vitamin C.
Cartinorm® + BIOcollagen se preporučuje kod: očuvanja zdrave hrskavice i ublažavanje simptoma već nastale artroze (zahvaljujući visokim dozama glukozamin-sulfatai hondroitin-sulfata), za regeneraciju hrskavice uz pomoć Fortigel bioaktivnog peptida kolagena kod osteoartritisa, kod sportista za održavanje zdravlja zglobova i povećanje fizičkih performansi.

Sadržaj jedne vrećice rastvoriti u čaši vode. Uzimati u obliku napitka jedanput dnevno.

Glukozamin je gradivna komponenta hrskavice. Ima povoljne efekte na očuvanje i održavanje optimalne funkcije hrskavice i zglobova i to normalizujući funkciju hondrocita (ćelija hrskavice).
Hondroitin-sulfat je glavna komponenta hrskavice, konstruktivni sastojak proteoglikana koji obezbjeđuje mehanička i elastična svojstva hrskavice. Deficit hondroitin-sulfata u hrskavici je povezan sa pojavom osteoartritisa.
Kolagen je najzastupljeniji protein u ljudskom organizmu i čini preko 25% proteina. Naravno nisu svi kolageni isti. Fortigel ® bioaktivni peptidi kolagena za razliku od običnog hidrolizovanog kolagena tip II koji samo daje gradivni elemenat, vrši direktnu stimulaciju hondrocita i dovodi do regeneracije hrskavice. Vitamin C doprinosi normalnom formiranju kolagena neophodnom za normalnu funkciju kostiju i zglobne hrskavice.

Share: