Besplatna dostava iznad 100KM
  • Košara je prazna!

Geek & Gorgeous Hydration Station, 50ml

18,30 KM

Lagana i osvježavajuća gel-krema s jednom od glavnih zvijezda za hidrataciju kože, glicerinom i ektoinom za zaštitu kože. Nakon upotrebe koža je blistava, zategnuta i zdravijeg izgleda.

Hidratantna krema prikladna je za sve koji traže laganu, umirujuću gel-kremu za normalnu, mješovitu ili masnu kožu. Posebno ju preporučujemo onima koji često primjećuju izbijanje nečistoća nakon korištenja hidratantnih krema ili imaju problema s gljivičnim aknama ili seboroičnim dermatitisom.

  • Lagana i osvježavajuća gel-krema.
  • Posebno je pogodna za normalnu, mješovitu ili masnu kožu.
  • Nakon upotrebe koža je blistava, zategnuta i ima zdraviji izgled.
  • Sadrži koktel sastojaka za hidrataciju i jačanje barijere kože: glicerin, ektoin, alantoin i bisabolol.

Osvježavajuća i lagana hidratantna gel krema svojom formulacijom nadilazi osnove hidratacije te ujedno štiti i umiruje kožu. 5% glicerina poboljšano je s dodatnim hidratantnim sastojcima koji djeluju u sinergiji. Krema također sadrži molekulu nove generacije izoskorbid dikaprilat i šećerni trio aquaxyl. Oba hidratantna sastojka sudjeluju u prijenosu glicerina po površini kože (regulacijom akvaporina-3) i jačanju kožne barijere potičući vlastitu proizvodnju ceramida u koži.

1% ektoina (višenamjenski sastojak za vlaženje i umirivanje kože, zaštitu od vanjskih utjecaja i obnavljanje kožne barijere) u formulaciji vlaži i umiruje kožu, dok je štiti od svih vrsta vanjskih čimbenika kao što su onečišćenje, oksidativni stres , plava i vidljiva svjetlost. Krema dodatno umiruje kožu uz pomoć dva klasična umirujuća sastojka: alantoina i bisabolola.

Hidratantna krema sigurna je za korištenje tijekom trudnoće i kod malasezije, veganska je, nije testirana na životinjama i ne sadrži mirise, eterična ulja ni gluten.

Pakovanje: 50 ml

Primjena: Nanesite nakon korištenja seruma ujutro i/ili navečer. Koristite količinu koja je potrebna vašoj koži. Kada ju koristite u jutarnjoj rutini, ne zaboravite završiti rutinu nanošenjem dovoljne količine SPF kreme.

Rok trajanja: 24 mjeseca od proizvodnje (neotvorena krema), 6 mjeseci nakon otvaranja.

Share: