Besplatna dostava iznad 100KM

Geek & Gorgeous Barrier Besties Kit

63,00 KM

Set za njegu kožne barijere

Tri favorita brenda Geek&Gorgeous, stvorena za jačanje i obnovu barijere kože. Prikladni su za sve tipove kože, a posebno za osjetljivu kožu sa znakovima iritacije, dehidracije i oštećene kožne barijere.

Set sadrži putnu verziju popularnog tonika Liquid Hydration i dva proizvoda serum Stress Less i noćnu kremu Happier Barrier.

Proizvodi su zapakirani u praktičnu prozirno-plavu torbicu koja će postati vaš omiljeni suputnik.

  • Tonik Liquid Hydration u putnom pakiranju (50 ml) s pantenolom i prirodnim faktorima vlaženja (NMF) brine se za hidrataciju i umirivanje svih tipova kože te ujedno pridonosi jačanju kožne barijere.
  • Serum Stress Less (30 ml) s visokim koncentracijama beta-glukana i madekasozida (ekstrakt centelle) umiruje i obnavlja kožu te pomaže smanjiti znakove iritacije i crvenila.
  • Happier Barrier (50 ml) intenzivna je hidratantna krema sa skvalanom i lipidima sličnim našoj koži te polifenolima zelenog čaja. Unatoč izrazitoj vlažnosti, lagane je teksture i izuzetno je maziva, brzo se upija i pomaže u jačanju kožne barijere.

Proizvodi ne sadrže mirise, eterična ulja ni gluten, veganski su i nisu testirani na životinjama te su prikladni za korištenje tijekom trudnoće.

Pakirani su u praktičnu i trendi torbicu dimenzija: 13 cm visine x 13 cm širine x 5 cm dubine.

8 na zalihi

Share:

UPOTREBA
Sva tri proizvoda mogu se koristiti ujutro i/ili navečer.
Zatvorite oči i raspršite Liquid Hydration po cijelom čistom licu. Nanesite 2-4 kapi seruma Stress Less i pričekajte da se upije. Nastavite s hidratantnom kremom Happier Barrier – koristite onoliko koliko je vašoj koži potrebno.