Besplatna dostava iznad 100KM
  • Košara je prazna!

EVY Sunscreen Mousse SPF 50 100 ml

59,90 KM

PJENA ZA SUNČANJE ZA LICE I TIJELO SPF 50, VISOKA ZAŠTITA, ZA VRLO OSJETLJIVU KOŽU
Lagana krema za sunčanje za lice i tijelo koja pruža izuzetno pouzdanu i dugotrajnu zaštitu od UVB i UVA zraka
Ova izvrsna pjena za zaštitu od sunca pogodna je za one s vrlo osjetljivom kožom ili one koji žele dodatnu zaštitu za osjetljiva područja poput ramena i lica. SPF 50 ekvivalent je 98 % UV zaštite. EVY krema za sunčanje SPF 50 obogaćena je vitaminima E i C, svilom i kolagenom. Sprječava i popravlja oštećenja kože uzrokovana UV zračenjem. EVY proizvodi idealni su za upotrebu na licu jer se ne mrljaju i ne začepljuju pore. Ambalaža je nešto manja jer vam treba manja količina proizvoda. Budite posebno oprezni kada prskate raspršivač kako se ne bi previše stisnuo. SPF 50 pogodan je za odrasle i djecu od 6 mjeseci starosti.

Izuzetno visoka zaštita širokog spektra (više od 90 % UVA zaštite)
Jedinstvena tekstura hidratantne pjene lako se upija, ne opterećuje kožu i ne začepljuje pore
Zahvaljujući svojoj posebnoj tehnologiji, nudi dužu zaštitu u odnosu na druge kreme za sunčanje
Za osjetljivu kožu (uključujući djecu)
Za lice i tijelo
100 % bez mirisa i boja
Nije testirano na životinjama

Nema na zalihi

Share:

Upotreba: Prije uporabe dobro protresite. Ambalažu okrenite naopako kako višak plina ne bi iscurio. Nježno pritisnite kako biste dobili željenu količinu pjene. Protrljajte pjenu između dlanova kako bi konzistencija bila više tekuća te ju temeljito umasirajte na lice i tijelo. Količina proizvoda za otprilike jedan dlan prikladna je za odgovarajuću zaštitu cijele ruke odrasle osobe. Ako ste nanijeli odgovarajuću količinu pjene, trebala bi se osušiti u roku od 5 do 10 minuta. Ako se brže osuši, vjerojatno ste nanijeli premalu količinu proizvoda. Ostavite da se pjena u potpunosti osuši prije kupanja ili odijevanja. Ponoviti nanošenje kreme svaka dva sata ili posebno nakon znojenja, kupanja ili brisanja ručnikom. Izbjegavati dodir s očima. Nanošenje manje od preporučene količine značajno će smanjiti razinu zaštite.

Upozorenje: Ne boravite predugo na suncu, čak i ako koristite proizvod za sunčanje i ne izlažite se suncu između 12 i 16 sati. Pretjerano izlaganje suncu može ugroziti vaše zdravlje. Samo za vanjsku uporabu. Čuvati izvan dohvata djece. Ne izlažite novorođenčad i malu djecu izravnoj sunčevoj svjetlosti.