Besplatna dostava iznad 100KM

EVY Daily Defense Face Mousse SPF 50, 75 ml

69,90 KM

ANTI-AGE PJENA ZA LICE SPF 50, VISOKA ZAŠTITA
Ultralagana pjena za sunčanje koja omogućuje iznimno pouzdanu, visoku i dugotrajnu zaštitu od UVB i UVA zraka

Formula jača zaštitni sloj (barijeru) vaše kože, sprječava pigmentacijske mrlje i prerano starenje kože zbog sunca i zagađenja. Lagana formula ne začepljuje pore i sprečava iritaciju i upalu. EVY pomaže koži da zadrži svoju prirodnu vlagu bez začepljenja pora. Ova nježna formula testirana na alergiju pogodna je za sve tipove kože i savršen je temelj ispod šminke i nakon brijanja.

Zaštita širokog spektra od štetnih UV zraka
Pruža izvrsnu zaštitu od starenja kože i zaštitu od UVA zraka (više od 90 % UVA zaštite)
Tekstura hidratantne pjene posebno je optimizirana za lice, lako se upija, ne opterećuje kožu i ne začepljuje pore
Zahvaljujući svojoj posebnoj tehnologiji, nudi dužu zaštitu u odnosu na druge kreme za sunčanje
Za osjetljivu kožu (također za djecu)
100% bez mirisa i bez boje
Nije testirano na životinjama

Share:

Upotreba: Prije uporabe dobro protresite. Ambalažu okrenite naopako kako višak plina ne bi iscurio. Nježno pritisnite kako biste dobili željenu količinu pjene. Protrljajte pjenu između dlanova kako bi konzistencija bila više tekuća te ju temeljito umasirajte na lice i tijelo. Količina veličine loptice za golf dovoljna je za lice i vrat. Ako ste nanijeli odgovarajuću količinu pjene, trebala bi se osušiti u roku od 5 do 10 minuta. Ako se brže osuši, vjerojatno ste nanijeli premalu količinu proizvoda. Ostavite da se pjena u potpunosti osuši prije kupanja ili odijevanja. Ponoviti nanošenje kreme svaka dva sata ili posebno nakon znojenja, kupanja ili brisanja ručnikom. Izbjegavati dodir s očima. Nanošenje manje od preporučene količine značajno će smanjiti razinu zaštite.

Upozorenje: Ne boravite predugo na suncu, čak i ako koristite proizvod za sunčanje i ne izlažite se suncu između 12 i 16 sati. Pretjerano izlaganje suncu može ugroziti vaše zdravlje. Samo za vanjsku uporabu. Čuvati izvan dohvata djece. Ne izlažite novorođenčad i malu djecu izravnoj sunčevoj svjetlosti.