Besplatna dostava iznad 100KM

Eucerin Hyaluron-Filler Dnevna njega za sve tipove kože SPF 30

59,80 KM

Dnevna krema sa SPF 30 Anti-age dnevna krema za sve tipove kože s UVA i UVB zaštitom Dnevna krema sa zaštitnim faktorom 30 koja efikasno ispunjava čak i duboke bore i koži daje mladenački izgleda.

Share:
SKU: 14006 Kategorije: , , , Oznake: , , ,

Hidratantna dnevna krema Eucerin Hyaluron-Filler sa SPF 30 prikladna je za sve tipove kože koja pokazuje znakove starenja. Ispunjava fine linije  te čak i najdublje bore i daje koži mladenački izgled. Sa zaštitnim faktorom 30 i UVA filtrima štiti kožu od preuranjenog starenja uzrokovanog štetnim utjecajem sunca.Eucerinova jedinstvena formula koja uključuje visoko i niskomolekularnu hijaluronsku kiselinu ciljano djeluje na vidljivost čak i dubokih bora. Visokomolekularna hijaluronska kiselina poboljšava hidrataciju i zaglađuje najudaljenije slojeve kože dok istovremeno niskomolekularna hijaluronska kiselina (40 puta manja 1) ulazi duboko u epidermalne slojeve kože gdje se stvaraju duboke bore.

Sa zaštitnim faktorom 30 i UVA zaštitom, Eucerin Hyaluron-Filler dnevna krema SPF30 pomaže spriječiti fotostarenje (preuranjeno starenje uzrokovano suncem) i stvaranje dubokih bora.

1 – u usporedbi s visokomolekularnom hijaluronskom kiselinim koja se također koristi u formuli.