Besplatna dostava iznad 100KM

Eucerin Anti-Pigment Skin Perfecting Serum 30ml

73,10 KM

Share:

Poboljšajte blistavost kože s prvim vidljivim rezultatima nakon dvije sedmice

Klinički testiran, ultra lagani serum za njegu lica sadržava thiamidol koji učinkovito smanjuje hiperpigmentacije i sprječava njihovo ponovno pojavljivanje. Prigodan za sve tipove kože, ovaj serum brzo se upija i pomaže koži da izgleda ujednačeno, profinjeno i s prirodno blistavim sjajem.

  • Ultra lagani serum za potpunu blistavost kože
  • Smanjuje hiperpigmentacije i sprječava njihovo ponovno pojavljivanje
  • Pruža glatku i podatnu kožu

Eucerin Anti-Pigment Skin Perfecting Serum spaja snažne aktivne sastojke koji na različite načine utječu na blistavost vaše kože te smanjuju hiperpigmentaciju u samom izvoru:

Thiamidol je učinkovit i patentirani sastojak koji djeluje na pojavu hiperpigmentacije. Klinički dokazano smanjuje hiperpigmentaciju i sprječava njeno ponovno pojavljivanje uz redovitu upotrebu. Sastojak thiamidol patentirao je Eucerin.

Hijaluronska kiselina je jedna od najučinkovitijih hidratantnih tvari kože koja pomaže privući i zadržati vlagu, dok je glicerin humektant koji isto pomaže našoj koži privući i zadržati vodu, pružajući dugotrajnu hidraciju i njegu. Zajedno, ovi sastojci pružaju vašoj koži potrebnu hidrataciju i vlagu za postizanje blistavog sjaja kože.

Crystal tehnologija pruža ultra laganu teksturu koja je prigodna za sve tipove kože, te se može uvrstiti u bilo koju rutinu njege kože. Brzo se upija i ostavlja kožu mekanom.

Klinički i dermatološki dokazano serum smanjuje tamne mrlje i sprječava njihovo ponovno pojavljivanje uz pružanje blistavog izgleda kože. Prvi rezultati su vidljivi nakon dvije sedmice i kontinuirano se poboljšavaju uslijed redovite primjene. Koža je zaglađena, ujednačena i blistava.

Pakovanje: 30ml

Primjena: Nanesite svakodnevno, ujutro i navečer na dobro očišćeno lice. Koristiti samostalno ili kao dio svakodnevne rutine njege kože.

Proizvode s thiamidolom koristite maksimalno četiri puta dnevno. Izbjegavajte područje oko očiju.