Besplatna dostava iznad 100KM

CHILDLIFE Echinacea tekući dodatak prehrani u kapima 30ml

28,80 KM

Tekući dodatak prehrani u obliku kapi koji sadrži organski uzgojenu Echanicea-u u nealkoholnoj otopini. Dodatak prehrani je bez umjetnih zaslađivača, kozervansa, soje, boja, glutena i aroma. Sadrži prirodnu aromu naranče.

Nema na zalihi

Share:
SKU: 507489 Kategorije: , Oznake: , ,

Upotreba ehinaceje za djecu istražena je zbog njezine sposobnosti jačanja i podržavanja zdravog imunološkog sustava. Sada novorođenčad i djeca mogu imati koristi od jednog od najpopularnijih, cijenjenih biljaka na svijetu.

Jedna od stvari koja je djeci prije sprečavala uzimanje ehinaceje bio je njezin okus. ChildLife ®  Essentials Echinacea je aromatizirana prirodnim okusima narandže i esencijalnim uljem koje će djeca voljeti.

ChildLife ®  Essentials Echinacea sadrži dva najmoćnija oblika apsorpcije i bioraspoloživost ehinaceje: Echinacea angustifolia (korijen) i Echinacea purpurea (list i cvijet).

Kako koristiti:
za dojenčad od 6 mjeseci – 1 godina: 0,25 ml 1x svaki drugi dan
Za djecu 1+ godina: 0,5 ml 1x svaki drugi dan
Po potrebi: Koristite 4x dnevno do 10 dana

Savjet za zdravlje
Po potrebi koristite 4x dnevno po preporučenim dozama do 10 uzastopnih dana. Za stalnu podršku i održavanje koristite 1x na dan, svaki drugi dan.

ChildLife ®  Essentials Echinacea se može dati kada vaše dijete počne jesti čvrstu hranu, nastavljajući tijekom tinejdžerskih godina.

Upotreba ehinaceje za djecu istražena je zbog njezine sposobnosti jačanja i podržavanja zdravog imunološkog sustava. Sada novorođenčad i djeca mogu imati koristi od jednog od najpopularnijih, cijenjenih biljaka na svijetu. Jedna od stvari koja je djeci prije sprečavala uzimanje ehinaceje bio je njezin okus. ChildLife ®  Essentials Echinacea je aromatizirana prirodnim okusima narandže i esencijalnim uljem koje će djeca voljeti.