Besplatna dostava iznad 100KM

CENTRUM LUTEIN A-Z A 30 TBL,1+1 GRATIS

16,10 KM

Uživajte u višestrukoj koristi Centruma za vaše zdravlje i poboljšanju kvaliteta života. Centrum sadrži kompletan sastav vitamina i važnih minerala, kao i esencijalne mikroelemente i lutein. Čak i kod ljudi koji vode računa o ishrani mogu se javiti nedostaci određenih hranljivih materija, pa Centrum upotpunjuje količinu vitamina i minerala unijetu hranom. Standardi kvaliteta Centruma podrazumijevaju redovno reformulisanje proizvoda na bazi najnovijih saznanja iz oblasti nauke o ishrani.

Unaprijeđena formula višestruko je korisna za organizam:  Nivoi B-vitaminskog kompleksa prilagođeni su zadovoljenju vaših dnevnih energetskih potreba za zahtijevan način života. Nivoi vitamina C i E, kao i cinka i selena prilagođeni su da obezbijede dobro funkcionisanje imunološkog sistema kako biste se što bolje osjećali. Nivoi biotina, vitamina A, C i niacina prilagođeni su održavanju zdrave kože i postizanju njenog ljepšeg izgleda. Gvožđe je neophodno za transport kiseonika kroz krvotok, a bakar pomaže iskorištavanju gvožda u organizmu. Mangan, magnezijum i fosfor imaju ključnu ulogu u održavanju nivoa energije u vašem tijelu tokom dana. Također, jod je neophodan za metabolizam energije. Centrum od A do Z sadrži 100 nanograma joda. Jod neophodan za proizvodnju tiroidnih hormona i potreban je za normalno funkcionisanje štitne žlijezde.

Nema na zalihi

Share:

Način uzimanja: Uzeti 1 tabletu dnevno. Centrum tablete su posebno obložene što ih čini lakšim za gutanje. Ukoliko imate probleme sa gutanjem, prepolovite tabletu na za to označenom mjestu. Raznovrsna, uravnotežena ishrana i zdrav način života su veomo važni. Ovaj proizvod ne bi trebalo uzimati kao zamjenu za raznovrsnu ishranu. Ako ste trudni konsultujte ljekara prije uzimanja Centruma, jer ovaj proizvod sadrži vitamin A. Ne treba prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Čuvati van domašaja djece. Čuvati na suhom mjestu, na temperaturi do 25 C i uvek zatvoriti poklopac nakon upotrebe. Centrum od A do Z: –  Pogodan je za osobe sa netoleroncijom na gluten H pogodan je za dijabetičare bez računanja glukoznih jedinica (BU).

Pakovanje: 30 tableta.