Besplatna dostava iznad 100KM
Popusti u Cvitu!

BIRETIX Duo, eksfolijantni gel za kožu sklonu prištićima rok:3/23 popust 20%

28,00 KM

Pročišćavajući i eksfolijantni gel za mladenačku kožu sklonu aknama. Ova ekskluzivna formula djeluje kao piling na površinski sloj kože, potiče obnovu stanica te pomaže u smanjenju mrlja i vidljivih nepravilnosti na koži.  Formulacija sadrži RetinSphere® tehnologiju, inovativnu kombinaciju retinoida koja sprječava začepljenje pora dok BIOPEP-15 usporava umnažanje mikroorganizama koji doprinose razvoju akni, zbog čega je ovaj gel pogodan za poboljšanje stanja u prvoj fazi pojave akni.  Vitamin E doprinosi održavanju ravnoteže kožne barijere. Pogodan je za upotrebu ljeti, čak i na najosjetljivoj koži.

Testirano pod dermatološkom kontrolom.

2 na zalihi

Share:

Tip kože: masna, mladenačka i osjetljiva koža sklona aknama

Sastav: RetinSphere® tehnologija, BIOPEP-15, salicilna kiselina, vitamin E

Pakiranje: 30 ml

Način primjene: Samo za vanjsku upotrebu. Nanesite na čistu i suhu kožu jednom do dva puta dnevno na područje s prištićima.

Upozorenje: Izbjegavati kontakt s očima. Ukoliko proizvod dospije u oči, obilno isprati vodom. Prilikom upotrebe proizvoda izbjegavati sunčanje i solarij. Preporučuje se koristiti kremu sa zaštitnim faktorom. Čuvati na suhom mjestu na temperaturi do 30֯C, bez izlaganja direktnom izvoru svijetlu.