Besplatna dostava iznad 100KM
  • Košara je prazna!

BIOFAN Maca u prahu 150g

7,30 KM

Povećava plodnost i ublažava menstrualne simptome,

Tijekom menopauze smanjuje hormonalne poremećaje i regulira hormonalnu ravnotežu u tijelu,

Poboljšava cjelokupno zdravlje i smanjuje stres i liječi anemiju.

Share:

Korijen Maca praha sadrži visok postotak hranjivih tvari koje su neophodne za život: kalcij, magnezij, kalij, fosfor, željezo, cink, vitamine B1, B2, B12, C i E, riboflavin, tiamin, askorbinsku kiselinu i esencijalne masne kiseline.

Koji su terapijski učinci korijena Mace na ljudsko tijelo?

Odnosi se na adaptogen – adaptogen je tvar u našem tijelu koja ima važnu ulogu u povećanju otpornosti organizma, opskrbu energijom, jačanju imunološkog sistema i spriječavanju stresa. Usko utječe na hormonalni sistem, koji će izravno utjecati na gotovo sve ostalo: energetsko stanje organizma, rast, seksualnu izdržljivost i sveukupno zdravlje. Sadrži vitamine B1, B2, B12 i C koji osiguravaju pravilno funkcioniranje srca, pretvaranje ugljikohidrata u energiju, rast stanica i odgovarajuću proizvodnju crvenih krvnih stanica. U prahu Mace se također nalaze i četiri vrste alkaloida, koji su posredno preko hormonalnog sustava odgovorni za pravilno iskorištavanje kalcija i fosfora u krvi.

Kakvi su učinci korijena Mace:
– tijelo brzo opskrbljuje energijom
– povećava izdržljivost
– ublažava kronični umor
– povećava plodnost
– ublažava menstrualne simptome
– tijekom menopauze smanjuje hormonalne poremećaje
– regulira hormonalnu ravnotežu u tijelu
– poboljšava cjelokupno zdravlje
– smanjuje stres
– liječi anemiju
– ubrzava zacjeljivanje rana
– poboljšava pamćenje, mentalne i akademske sposobnosti
– daje koži mladenački izgled
– pridonosi zdravlju kostiju i zubi
– djeluje kao antioksidans i antikarcinogen, čime se smanjuje rizik od raka tkiva i razvoj kardiovaskularnih bolesti
– pozitivan učinak na povećanje mišićne mase te ga mnogi sportaši koriste kao alternativu za umjetne steroide za koje se zna da mogu imati mnoge nuspojave

UPUTE ZA UPOTREBU:
Preporučena primjena Maca korijena je 1-3 čajne kašičice dnevno. Preporučeno je piti ga sa sokom (mrkva, jabuka, naranča, limun, …), vodom, ili u kombinaciji s smoothie-ima (npr.: banana + jabuka, mrkva + jabuka naranča-mango-kokos, …)

Moguće kontraindikacije: Kod žena, može prouzročiti preosjetljivost dojki , te u tom slučaju, smanjite dozu do te mjere da problemi nestanu. Također nije poželjno konzumirati Maca korijen u prahu u večernjim satima, jer zbog povećane energije postoji mogućnost poremećaja spavanja.

Broj istraživanja o utjecaju korjena Maca na ljudsko zdravlje raste iz dana u dan, a to je više nego dovoljno razloga da MACA KORIJEN uključite u svoju prehranu!!