Besplatna dostava iznad 100KM

BETTER YOU MAGNEZIJ ULJE ZGLOBOVI 100ml

36,50 KM

BetterYou ™ MagnesiumOil Sprej za zglobove je formuliran tako da podržava funkciju zglobova i mišića, što vam pomaže da ostanete fleksibilni.

Magnezijevo ulje ZGLOBOVI u spreju učinkovito je sredstvo za ublažavanje tegoba sa zglobovima i opuštanje mišića te predstavlja izvor magnezija koji se apsorbira neposredno u tkivo kože i odmah ulazi u stanice.

Nema na zalihi

Share:
SKU: 506630 Kategorija: Oznake: , ,

Obogaćeno je glukozaminom, s hlađenjem i umirujućim djelovanjem mentola, a namijenjeno je za izravnu primjenu na kožu iznad zglobova i mišića.

Opušta mišiće, ublažava bolove u zglobovima, a posljedično jača i poboljšava fleksibilnost tijela te pomoću glukozamina hrani hrskavicu.

Magnezijevo ulje ZGLOBOVI je 100% prirodni proizvod koji je također pogodan za dijabetičare i oboljele od celijakije.

Magnezijevo ulje ZGLOBOVI odgovara ljudima svih dobnih skupina. Zbog toga što sadrži eterična ulja, trudnicama i dojiljama savjetujemo da umjesto Magnezijevog ulja ZGLOBOVI, koriste Magnezijevo ulje ORIGINAL kao dodatni izvor magnezija. Glukozamin sadržan u Magnezijevom ulju ZGLOBOVI izvađen je iz školjaka.

Vrhunska kvaliteta magnezijevog klorida

10 raspršivanja osigurava najmanje 40 mg (11% PDU) elementarnog magnezija koji se odlično apsorbira.

Magnezij je neophodan za optimizaciju apsorpcije kalcija i promicanje zdravlja zglobova i normalne funkcije mišića. Vjeruje se da glukozamin sulfat potiče stvaranje hrskavice i pomaže u održavanju zglobnog podmazivanja, potičući jačinu i kretanje.

NAČIN UPOTREBE: Raspršite ulje i umasirajte dobro u kožu.  Usredotočite se na zglobove, mišiće i područja upale.

Za najbolje rezultate primjenjujte se na čistu kožu.

Nanesite bilo gdje na tijelu, izbjegavajući osjetljiva područja kao što su oči.

Prikladno za 12 godina, za djecu do 12 godina preporučujemo MagnesiumOil Original ili MagnesiumOil Sensitive sprejeve koji ne sadrže eterična ulja. Iz istih razloga, također preporučujemo korištenje MagnesiumOil Original sprej za upotrebu tijekom trudnoće i njege.

PAKIRANJE: 100 ml do 600 raspršivanja.