Besplatna dostava iznad 100KM
  • Košara je prazna!

APIVITA Supertonic Bath set

44,90 KM

Share:

Tonic Mountain linija

Tonic Mountain Tea gel za tuširanje

Tonirajući gel za tuširanje s esencijalnim uljima, inspiriran načelima aromaterapije, nježno čisti kožu bez isušivanja te pruža zaštitu od oksidativnog stresa zahvaljujući grčkom planinskom čaju. Poboljšava raspoloženje i ostavlja lagani miris na koži. Pogodan za muškarce i žene. 89% prirodnih sastojaka

Tonic Mountain Tea hidratantno mlijeko za tijelo

Hidratantno mlijeko za tijelo inspirirano načelima aromaterapije, njeguje kožu ostavljajući je mekom i nježno mirisnom. Zahvaljujući grčkom planinskom čaju pruža zaštitu od oksidativnog stresa, a esencijalna ulja bergamota i eukaliptusa podižu raspoloženje i revitaliziraju kožu. Pogodno za muškarce i žene. 91% prirodnih sastojaka.

Šampon za svakodnevno pranje

Šampon za svakodnevno pranje s kamilicom i medom namijenjen je za sve tipove kose, a u sebi sadrži 93% prirodnih sastojaka.

Intenzivan stil života, sport i svakodnevna rutina samo su neki od razloga zbog kojih je kosi potrebna svakodnevna njega.

Često pranje kose, naravno, zahtijeva i kvalitetan proizvod. Šampon za svakodnevno pranje s kamilicom i medom nježno čisti i štiti kožu od iritacije zahvaljujući njegovim umirujućim i hidratizirajućim svojstvima.