Besplatna dostava iznad 100KM

Novosti

Ljekarna Cvit Likarije Ljubuški – 15 godina s Vama!

Na današnji dan prije 15 godina osnovana je Ljekarna Cvit Likarije, na početku svog poslovanja imala je dvoje zaposlenih, magistru farmacije te farmaceutsku tehničarku. Danas ljekarna ima dva farmaceutska tima koje čine dvije magistre farmacije te tri farmaceutske tehničarke.

Suosnivač ljekarne Tomo Lučić, magistar farmacije, koji je uvijek imao tendenciju povezati struku i tradiciju, dao je ime prema prvoj tiskanoj medicinskoj knjizi na hrvatskom jeziku – „Cvit Likarije“, riječ je o pravilima salernske medicinske škole koja je fra Emerik Pavić preveo na ilirski ili dalmatinski – lingua Illyrica sive Dalmatica – kako se u ono doba nazivao hrvatski književni jezik.

Farmaceutska struka je kontaminirana svim onim lošim što se veže za farmaceutsku industriju, kao jednu od najbogatijih u svijetu. Nije lako raditi s takvim predrasudama, no ljekarna Cvit Likarije od početka svog rada stavlja u fokus pacijenta te brigu za njegovo zdravlje. Ako radite na takav način, i ako briga za zdravlje vaših pacijenata postane vaš glavni cilj ljudi to prepoznaju i cijene.

Kao i u svakom poslu i u ovome su najvažniji ljudi. Sretni smo da imamo odličan kolektiv koji je spoj mladosti i iskustva, te da kontinuiranom edukacijom naših zaposlenih i poticanjem njihovih sposobnosti  održavamo visoke standarde u pružanju ljekarničkih usluga.

U budućnosti želimo još više raditi na promicanju zdravlja i zdravog načina života kroz razne radionice i edukacije koje namjeravamo organizirati.  Smatramo da magistri farmacije sa svojim znanjem i kompetencijama  mogu doprinijeti poboljšanju kvalitete života svojih pacijenata.

Prijavi se na naš newsletter i primaj savjete, najnovije akcije i pogodnosti iz Cvita